4 estrelles

Per als participants

Hotel Cérvol 3*

El comfortable Hotel Cérvol 3 estrelles està situat molt prop de les instal·lacions Borda Mateu i Estadi Comunal. També està situat prop del centre històric i a 15 minuts a peu de la famosa zona comercial, Avinguda Meritxell.

Hotel Panorama 4*

Situat al centre comercial d’Andorra i a tocar de l’Avinguda Carlemany, amb un ràpid accés a les instal·lacions esportives. L’Hotel Panorama permet disfrutar dels serveis i activitats d’oci del centre.

Hotel President 4*

Està situat molt prop de les instal·lacions Borda Mateu i Estadi Comunal. Alguns dels serveis que ofereix són: restaurant, bar cafè amb Internet, sala social club de nens, sala recreativa, bugaderia, etc.

Per als acompanyants

Hotel Pyrénees 3*

És un dels establiments més emblemàtics d’Andorra, ja que va ser un dels primers en obrir a la ciutat. És un hotel familiar molt ben ubicat per arribar caminant tant al centre com a les instal·lacions esportives.

Hotel Magic Andorra 4*

És un hotel que es troba al cor de la capital andorrana, inaugurat al 2003. Situat davant el riu Valira, en ple centre de negocis i comercial, permet arribar al centre en menys de 5 minuts caminant.

Hotel Acta Arthotel 4*

Situat al costat del riu Valira, ofereix confort i qualitat molt prop del centre d’Andorra. Disposa de 2 restaurants amb vista al parc, gimnàs, zona de reunions, aparcament de pagament, etc.

Hotel Panorama 4*

Està situat molt prop de Borda Mateu i Estadi Comunal. Alguns dels serveis que ofereix són: restaurant, bar cafè amb Internet, sala social club de nens, sala recreativa, bugaderia, etc.